Capri Coffee

Capri Coffee

Pienpaahtimo Capri Coffee on erikoistunut vastuullisesti tuotettuun arabica -kahviin, jota paahdetaan huolellisena käsityönä idyllisen kylänraitin varrella Eurajoen Rikantilassa.

Tämä eurajokelainen kahvin pienpaahtimo on keskittynyt vastuullisesti tuotetun erikoiskahvin jauhamiseen ja pakkaamiseen. Paahtimon myymälä on auki lauantaisin ja verkkokauppa aina.

Capri Coffeen toiminta perustuu kestävään kehitykseen, joka näkyy muun muassa pakkausmateriaalivalinnassa; kahvipaketit ovat 100 % kierrätysmateriaalia ja kompostoitavissa.

Kahvia paahdetaan pienissä erissä ja tilausten mukaan. Paahtimon puoti on avoinna yleisölle, ryhmille ja asiakkaille. Paahtimossa järjestetään myös paahtonäytöksiä. Tervetuloa!

Lauantaina 9.12. klo 16-.19.30 Rikantilan kylän metsissä kimaltelee tänäkin vuonna joulun taika. Valopolku on huikea ja rauhaa & iloa huokuva tapahtuma, jonne kannattaa saapua kauempaakin.Jo neljättä vuotta peräkkäin järjestetty Valopolku on noin 1,5km:n pituinen lyhdyin, tuikuin ja valonauhoin koristeltu lenkki. Reitillä on myös kaksi heijastinosuutta, jotka ovat tietenkin komeimmillaan taskulampun loisteessa. Polun varrelta löytyy myös pieniä yksityiskohtia tonttuineen ja keijutaloineen.Kulkureitti seurailee peuran polkuja ja luontopolkua Rikantilan koululta laavulle ja takaisin koululle. Reitti on mahdollista kulkea myös osittain, joilloin kulku on hiekkatietä pitkin koululta Kaaponpesän laavulle ja takaisin.Tapahtuma on maksuton. Laavulla myytävänä glögiä ja pipareita. Laavulla voit myös maksutta osallistua kirjaillun pyyhkeen arvontaan.Tapahtuman järjestää Rikantilan koulun kyläyhdistys ja kyläläisten Valopolku -työryhmä.Polku kuljetaan omalla vastuulla.Toivotamme teidät lämpimästi tervetuloa joulun löytöretkelle.