Laitakarin vierasvenesatama

Laitakarin vierasvenesatama

Satama alue tarjoaa idyllisen merellisen ympäristön kesäpäivän viettoon.

Laitakarin satama sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Eurajoen Luvian keskustasta, Porin ja Rauman välissä. Satama on monen toimijan kotipaikka ja tarjoaa useita palveluita kävijöilleen ympäri vuoden. Tule Laitakarin satamaan, kun haluat nauttia kesäisistä päivistä kaikilla aisteilla. Laitakari on meren ympäröimänä kuin saari saaristossa, jonne saavut näppärästi maitse autolla, pyörällä ja kävellen tai meritse veneellä.

Laitakarin satamassa on vierasveneilijöille v. 2021 uusitut sauna- ja peseytymistilat Merihelmessä sekä laiturilla sähkö ja vesi.

Vierassataman koordinaatit 61°20,5’ 21°33,9’, väylä 2 m,  20 poiju/aisapaikkaa. Muut palvelut: käymälä, talousjätepiste, sähköpiste, vesipiste, polttoainejakelu 24 /7, septin tyhjennys, ravintola, pesutupa, suihku, sauna, veneluiska, kahvila, uimaranta, leikkikenttä, beachvolley-kenttä.

Mökkiläiset ja veneilijät! Unohtuiko kauppaan jotakin, tarvitsetko täydennystä? Kesäsesongin ajan ruokakuljetukset Luvian keskustan kaupalta Laitakarin satamaan (ravintola BarPurjeeseen) kätevästi tiistaisin ja perjantaisin K-Market Luotsipojasta tilaamalla alla olevien ohjeiden mukaisesti