Pirskerin tila

Pirskerin tila

Pirskerin tilalla nautitaan vuonna 1786 valmistuneen kalastajatilan ainutlaatuisesta tunnelmasta, hyvästä ruoasta ja savusaunan lempeistä löylyistä.

Pirskerin Tila sopii esimerkiksi erilaisiin aktiivilomiin, syntymäpäivien viettoon, ystäväporukoiden yhdessäoloon tai vaikkapa rauhallisten polttareiden pitopaikaksi. Tilalla on yöpymispaikat noin 14 hengen ryhmälle.

Vähintään yhtä hyvin Pirskerin Tila sopii yritysten ja yhteisöjen kesäpäivän viettoon. Tilan historiallisesti arvokkaassa salissa on hyvä pitää kokouksia. Kesäkeittiön terassi ja savusaunan lämmin syli tarjoavat puolestaan täydelliset olosuhteet asiakassuhteiden vaalimiselle. Päivämatkojen sopiva ryhmäkoko on noin 8—20 henkeä.

Pirskerin kesäparatiisi sijaitsee omassa rauhassaan Luvian saaristossa. Vierailun ainutlaatuisuuden takaa miljöön ja luonnon lisäksi myös tilan määrä — koko 45 hehtaarin saari varataan vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Pirskeri avaa ovensa vierailijoille vuosikymmenten tauon jälkeen aluksi kesä-heinäkuun 2023 ajaksi. Ole yhteydessä, niin sovitaan ryhmällesi sopiva paketti.´