EURHOiA

EURHOiA

EURHOiA:n rustiikissa miljöössä pääset nauttimaan mieltä rauhoittavasta maalaismaisemasta puhdasvetisen ja kalaisan Pinkjärven rannalla, monipuolisesta ja inspiroivasta puutarhasta sekä retkeilystä Natura-metsän rauhaa huokuvassa siimeksessä. Saat virikkeitä kaikille aisteille, voimaannut luonnon keskellä ja koet unohtumattomia elämyksiä ryhmäsi kanssa.

Suulin ylisillä sijaitsee maalais-bohoa henkivä kokous- ja juhlatila, josta avautuu luontoliveä huokuva ja luovuutta herättelevä järvimaisema Pinkjärvelle. Istuinpaikkoja on 24 henkilölle. Alakerrassa on katettua tilaa tarjoilujen järjestämiselle tai vaikka bändille. Tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Laiturilla ja järven rannassa on useampia istuskelupaikkoja, joten tyhy-päivää, kokousta ja juhlia voi jatkaa sään salliessa myös ”al fresco”, sammakon kurnutuksen tai lintujen liverryksen lomassa.

Erikoisuutena ruokaseikkailijoille on tarjolla kukkaisruokaa: luonnon villiyrttien ja hyötytarhan kasvisten lisäksi terveellistä ja maistuvaa ruokaa höystetään puutarhan puhtaista, luomukasvatetuista kukista ja lehdistä. Ei torjunta-aineita, vain luomua. Puhdasta ja turvallista. Muutkin raaka-aineet ovat mahdollisimman läheltä – osa suoraan järvestä kalastettua.

EURHOiA soveltuu loistavasti hyvinvointia luonnosta arvostaville TYHY-ryhmille, kokous- ja koulutusryhmille, kaveriporukoille. Voit varata tiloja myös omiin juhliin. EURHOiAssa järjestyy myös opastetut metsäretket ja puutarhakierrokset sekä muut räätälöidyt ohjelmat ja tarjoilut – hyvinvoinnin nimissä, vastuullisesti teemalla Blessings of nature.