Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Eurajoen kunta pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden Euroopan parlamentin saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Suomessa saavutettavuusdirektiivin toteuttaa laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta.

Eurajoen kunnan Visit-verkkosivuston saavutettavuus on tarkastettu WCAG 2.0 AA-tason vaatimuksia vasten ja havaitut puutteet on korjattu mahdollisimman kattavasti. Jatkamme kehitystyötä parhaillaan.

Verkkosivuston täysi saavutettavuus edellyttää, että selaimessa tai käytettävissä apuvälineissä ei ole estetty JavaScriptiä.

Tällä hetkellä sivuston saavutettavuudessa on puutteita seuraavilla osa-alueilla:

  • Palvelu sisältää linkkejä, joiden toiminta on kuvattu puutteellisesti. (WCAG 3.2.2.). Näitä puutteita korjataan parhaillaan.
  • Palvelussa on kuvia ja kuvalinkkejä, joilta puuttuu tekstivastineet. (WCAG 1.1.1). Puutteita korjataan parhaillaan ja kuviin mahdollisesti sisältyvä tieto pyritään tarjoamaan myös tekstinä.

Anna palautetta palvelun saavutettavuudesta

Jotta voimme edelleen parantaa sivuston saavutettavuutta, otamme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia osoitteeseen matkailuinfo@eurajoki.fi