Luvian Laitakari Vedon lava

Luvian Laitakari Vedon lava

Kesäillan lavatansseja, tapahtumia ja iloista tunnelmaa vuodesta 1964.

Laitakarin tanssilava on jo käsite. Sinne ovat tanssimista harrastavat lähiseudun kesä- ym. asukkaat kerääntyneet viettämään kesälauantaita jo vuodesta 1964. Säännöllinen tanssitoimninta on jatkunut vuodesta 1972 alkaen. Nopeasti laskettuna Laitakarin tansseilla on ikää siis lähes 60 vuotta.

Laitakari on edelleen oikea vanhan ajan toimiva tanssilava.Perinteikkäät suomalaiset lavatanssit pyörittävät edelleen tanssikansaa kesäkuun puolivälistä aina elokuun loppuun asti.

Lavalla on liukas, noin 250 neliön mäntylattia ja hohtavan vaaleat paneeliseinät.

Lavalla tapahtumissa asiakkaita palvelee uudehkot kioski- ja keittiötilat, joissa valmistettuja ja tarjoiltuja tuotteita voi nauttia, vaikka lavan yhteydessä olevalla ulkoterassilla.

Lava on avara ja viihtyisä paikka upealla paikalla meren rannalla ja pienvenesataman tuntumassa. Lavaa vuokrataan myös muuhun käyttöön, mm. yritystapahtumat, kesä- ja perhe-juhlat tai ihan mihin sinun tarpeesi yksityistilaisuutena kohdistuu.

Lavaa on vuosien saatossa käytetty TV2:n “kesäillan valssiin”, Irwin Goodmanista tehdyn elokuvan “Rentun Ruusu” tanssikohtaukseen, Eurajoen kunnan erilaisiin tapahtumiin ja moniin muihin eri yhteisöjen tarkoituksiin.

Laitakarin lavan toimintaa ja paikan ylläpitoa pyörittää jo 90-vuoden iän ylittänyt liikuntaseura Luvian Veto. Laitakarin lavalta saatu tuotto ohjataan lyhentämättömänä lasten ja nuorten liikuntatoiminnan pyörittämiseen.