Vuojoen Kartano

Vuojoen Kartano

Iloa ja elämyksiä!

Vuojoen Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet elämysmatkailuun, kokouksiin, juhliin, tapahtumiin ja majoittumiseen.

Tule nauttimaan lähiruuasta, kuuntelemaan kiehtovia tarinoita kuusikujan rakastavaisista, tutustumaan puutarhaan tai tapaamaan itse kartanon haamuja. Vuojoki kokoaa yhteen arkkitehtuurin, historian, luonnon ja hyvinvoinnin ikimuistoiseksi elämykseksi, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Vuojoen Kartanolta löydät uniikit puitteet yritys- ja perhejuhlille. Ajanmukaiset av–laitteet auditorio- ja kokoustiloissa mahdollistavat sujuvat esitykset. Elämyksiä tarjoaa jännittävä pakohuone, rooliopastetut kartanokierrokset, yhteiskumppanien kanssa luodut aktiviteetit ja Ravintola Wuojoen tarjoilut.

Vierastalo Wuojoessa majoitut rauhallisessa miljöössä kahdeksassa huoneessa, joissa on yhteensä 15 vuodepaikkaa. Kaikissa huoneissa on omat wc- ja suihkutilat sekä televisio, minijääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneet ja yleiset tilat ovat savuttomia. Kartanolta voit vuokrata myös työ-, galleria Gylichin näyttely- ja Orangerian saunatiloja.

Kartanon herrasväen joululounas

Pysähdy jouluhyörinöiden keskellä ja nauti herkullinen joululounas. Joululounas on mukava tapa muistaa ystävää, työyhteisöä tai yhteistyökumppaneita tänäkin jouluna.

Joululounaan menun löydät myöhemmin vuojoki.fi sivustolta. Verkkokaupan kautta voit tehdä pöytävarauksen seurueellesi tai vain vaikkapa itsellesi.

Hinta 45 €/hlö, 5–12v 15 €, alle 5v veloituksetta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.